Shadow

Skiltning

Skiltning ude og inde benyttes på en række forskellige skiltesystemer afhængig af placering og institution. Derfor er de følgende regler kun retningsgivende og en praktisk hjælp. Grundreglen er, at der tilstræbes et forhold 4 til 6 imellem det orange grafikelement og logo og logotype.

 

Skilte

 

Forholdet er vist med den stiplede linje ved siden af skiltene. Er dette forhold ikke praktisk muligt, skal logo placeres i et kvadratisk felt og det øvrige skilt kan disponeres efter behov.

Download filer

> UCRS LOGO.ai

> UCRS LOGOTYPE.ai

> UCRS LOGOTYPE CENT.ai

 

Biler

Alle typer af køretøjer som skal repræsentere UCRS, skal som minimum have logo og logotype placeret på begge sider. Den orange staffagefarve skal benyttes, med mindre pladsen ikke tillader det. På lyse lakfarver skal logo og logotype placeres i positiv, mens logotype skal benyttes i negativ på mørke lakfarver.

 

Biler

 

Når logo og logotype benyttes med den orange staffagefarve, er der et bestemt forhold i mellem dem. Den orange bjælkes bredde holder forkant og bagkant med logo og logotype og højden er den samme som højden på logotype (R).

Download filer

> UCRS LOGO.ai

> UCRS LOGOTYPE.ai